Summer studio ’20

Voor wie een origineel vakantie uitje zoekt… ik heb een hele leuke aanbieding! Hoewel ik normaal gesproken geen particuliere fotoshoots doe, heb ik nu iets bijzonders bedacht. Voor de thuisblijvers onder ons organiseer ik zeer betaalbare fotoshoots met na afloop een ‘private viewing’ in mijn atelier.

Voor het zomerse bedrag van €150 incl. BTW kun je een digitaal zwart/wit portret laten maken in mijn studio/atelier in Amsterdam Noord. Na afloop van de shoot is er tijd voor een private viewing in mijn atelier en vertel ik je over mijn kunstprojecten (fotografie en schilderkunst).

Een week na de shoot ontvang je een contactsheet met een selectie van je foto’s waaruit je het portret kiest dat je digitaal ontvangt. Je mag dit portret gebruiken voor zowel prive als voor zakelijke doeleinden (bijvoorbeeld je Linkedin).

Vind je het interessant? Boek nu je timeslot voor deze week. Maximaal 1 persoon per fotoshoot (evt. mag er 1 gast mee). Gedurende de zomer zullen er nog een aantal timeslots bijkomen.