Open Studio’s Halte Zamenhofstraat

Kunstenaars aan de Zamenhofstraat in Amsterdam Noord gooien op zondag 15 maart a.s. van 13:00 – 18:00 uur hun deuren open en ik doe ook mee! Buurtbewoners, nieuwsgierigen en kunstliefhebbers zijn die middag van harte welkom om rond te lopen op het wonderlijke terrein van Halte Zamenhofstraat en binnen te wandelen bij deelnemende kunstenaars en dus kun je ook een kijkje nemen in mijn atelier.

Het is nog een van de weinige rafelranden die Amsterdam kent en wie er wel eens langs is gefietst werd vast nieuwsgierig naar dit bijzondere terrein. Op de oude scheepswerf die in de jaren ‘80 de deuren moest sluiten, zijn tegenwoordig meer dan 300 creatieve bedrijven en kunstenaars gevestigd die het terrein hebben omgedoopt tot ‘Halte Zamenhofstraat’. Op het terrein zijn o.a. schilders, beeldhouwers, tekenaars, fotografen, keramisten, textielontwerpers, meubelmakers, webdesigners en edelsmeden te vinden.

Een paar keer per jaar organiseert Halte Zamenhofstraat ‘Open Studio’s’ om omwonenden en andere geïnteresseerden de kans te geven een kijkje te nemen achter de schermen en kennis te maken met de kunstenaars van het terrein. Er zijn tal van andere kunstenaars die meedoen. Veel werken zijn rechtstreeks bij de kunstenaar te koop. Expocafé Zamen is die dag ook geopend, dus wie voor of na deze gezellige dag kunst zin krijgt in een hapje of een drankje, kan hier naar hartelust terecht.

Zie ik je daar?
Tot dan!


Datum: zondag 15 maart 2020
Tijd: 13:00 – 18:00 uur
Locatie: Zamenhofstraat, 1022 AG Amsterdam
Toegang: gratis
Meer informatie: www.haltezamenhofstraat.nl
Blijf op de hoogte via het Facebook-event